V opojení samoty

V opojení samoty

Anotace: ....

Bála se samoty
protože je tak bledá

jako umírající hvězda

Když se napila
říkala hlouposti

např. že tě nikdy nepřestala milovat


A byla ironická
jako politika

 

Jako úšklebek podzimního slunce

Čokoládový polibek diabetických úst

 

Bála se samoty
jako se bála lásky

nebo sama sebe


Ale nesměla pít



pak už se nebála

vůbec


ničeho

Autor Jasmin de Paris, 21.10.2018
Přečteno 255x
Tipy 11
Poslední tipující: Rbb, Kapka, Frr, její alter ego, Jort, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když miluješ bez zábran, bez hranic, pout... pak láska prozáří každičký kout...

Spojit Mars toužíme s Venuší...
Častokrát, aniž to jeden z nich vytuší...

23.10.2018 20:32:50 | Jasmin de Paris

krásně je na světě, bez bola v duši, však právě ted, miluješ aniž to tuší...

22.10.2018 11:29:37 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí