Letmý dotyk chvíle

Letmý dotyk chvíle

Anotace: ....

Na chvíľu som zavrel oči
a zdalo sa mi o šťastí

skoro som zabudol dýchať

no strhol som sa zo spánku
a stále si tam bola
s tým nenápadným úškrnom
ochotná ničiť

kto vie
koľko vydrží lebka
po nápore kladivom
keď na chvíľu zavrieš oči ty
Autor Nervaque, 21.10.2018
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí