Dvě mušky se nacinkaly

Dvě mušky se nacinkaly

Anotace: jen tak (:

Dvě mušky se nacinkaly trojkapičkou vína
Propletené kolem ramen v hlavě meluzína

Křídla mají zamotaná, sosáčky si pletou
Copak řekne mušák starý uzříc mušku sjetou

Na nožkách se neudrží, byť jich mají dvanáct
Zápolí však tvrdě spolu skrz bláto a marast

Není vůle na odlet domů na kupečku hnoje
Zprasily si make-up, střevíc i sváteční kroje

Všechno vidí stonásobně, ne jako my dvakrát
Snad společně v zdraví dojdou. "Holky, šťastný návrat!"
Autor spoukar, 22.10.2018
Přečteno 193x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frr, hanele m., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné, milé,
mušky roztomilé, ST

22.10.2018 08:33:57 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí