Ještě jednu chvíli

Ještě jednu chvíli

Anotace: ....aby se nezapomnelo, jaká je skutečná tvář války.

Na čele obehnaném trnovou korunou,
vypálený cejch bolesti,
a v očích plných neřesti,
andělů, co při tobě stát nebudou.

Do dlaní svíráš dráty ostnatého vězení,
kapky krve v promáčené zemi,
a stovky stínů v šedivé stěny,
v chladu věčného setmění, žádné znamení.

S koleny v blátě věčného odpuštění,
v ozvěnách prázdných hlasů,
mrtvé vločky vklané do vlasů,
pro hříchy, kterých není.

V úderech zvonů z dáli, ztrácejí se slzy,
ze rtů stíráš si věčnou špínu,
a s ní i poslední víru,
že snad tam, kde končí pozdě, začíná brzy...
snad už brzy...
Autor ScreamJay, 24.02.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí