Báseň co není o lásce

Báseň co není o lásce

Anotace: Báseň co není o lásce ale možná trochu je.

Znechucena z postradatelných veršů,

ve tmě sedím zkroucená.

S vinou jejich autorů

žijíc, stále nesmířená.


Rezavé srdce mého světa

nestojí, naproti nestojí.

Bojí se za světla

a tmy se nenají.


Tenhle verš není o lásce,

k nikomu ji nechovám.

To bylo včera, před půlnocí.

Dnes už se zase schovávám.
Autor vDenisav, 22.10.2018
Přečteno 172x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí