Naděje

Naděje

Anotace: ...

Utržená kytka pomalu ztrácí život a uvadá.
CHodíce po zemi duše peklu propadá.
Zvedáš hlavu a do nebe hlediš,
do díry padáš a hrozně se bojiš,
že nohy neunesou tu tíhu bytí
když marně hledáš sílu jíti.
Autor Laureta, 23.10.2018
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí