Šance?

Šance?

Anotace: Dvacátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Nevzdávejme se svých šancí. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Šanci máš jen jednu.
Nenech si ji vzít.
Nová ti už nepřijde,
plačící smích.

Nepoznals ji,
teď se říká.
Kdybych věděl!
Jisté nic.

Další se ti utéct chystá,
zůstaneš v tom,
zůstaneš a navždy sám.
Už nenavrátíš zpátky čas.

Jako kolo,
tam a zpět.
Vidíš šanci,
prázdný svět.

Nenajdeš ji.
Mokré slzy.
Namlouváš si,
že to mrzí.

Snad to není,
velký hřích.
Další totiž,
nechceš mít.

Autor ChrisDill, 24.10.2018
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí