Pohádky

Pohádky

Anotace:

Nevěřím na pohádky, 

kde zazvoní zvonec

a je konec

šťastný.

 

Nevěřím na slova,

která mažou kolem huby

med, jsou to bludy

prázdný.

 

Snad věřím na lásku,

na jiskru v oku, 

chci alespoň trochu 

snít-

o tobě jako princi z pohádek 

a to mě vrací zpět na začátek ...

Autor FroniXY, 24.10.2018
Přečteno 190x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí