♥~Moje Indiánská....

♥~Moje Indiánská....

Anotace: ...(:-)...(-:)...

~Indiánská~
~~~~~~~~~~
Tak ráda bych slyšela
tvůj milý hlas
a ráda bych česala
tvůj šedý vlas,
potom mi zazní v uších
písnička
jak mi ji zpívávala ta moje,
„indiánská babička“.
A to jsou písničky
o lásce,o hvězdách o obloze,
o dešti,o slunci
i o duze,
my každou hvězdu spolu
jsme rozžaly
když o letním večeru
jsme na zahradě na lavičce
pod jabloní seděly.

Proč se mi ztrácíš jak do mlhy?
Proč ten čas
tak rychle letí?
Ty zmizíš do hvězdné oblohy
a proč mi,babičko,
slzí hned oči?
~~~~~~~
Už léta posíláš do mých snů
jinou písničku,
já tě mám,moje babičko,
stále v srdíčku.
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.10.2018
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) moc pěkné, i když SmuTné :-(!

25.10.2018 08:15:08 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí