Láska

Láska

Anotace: co je to láska?

Láska

Láska?....... A co je to?
Poznali jste to? Znáte to?
Je to slovo, pojem, mytologie?
Rostlina, či zvíře jež stále žije?

Definujte mi prosím pojem láska.
Zní to jako loterie, je to sázka?
Je to jen nepotřebný vjem?
Jež vkládá se do mozků nám lidem?

Láska. Můžu jí navštívit?
Je to osoba, jež má vlastní byt?
Je to snad sociální zařízení?
Play-station, či jiné herní?

Můžu si jí do kapsy schovat?
Můžu při ní onanovat?
Láska. Tak krásné slovo na L.
Řeknete mi prosím, kdo to slovo našel?

Tiše mlčí stromy listem hýřící,
Tiše mlčí tráva rosu hladící,
Tiše mlčí nebe v mračnech schované
Tiše mlčí stíny lidem neznámé…..

Opakuji tedy otázku svou.
Co je slovo láska ? Láska nás dvou?
Je to snad pojem jež měli bychom opakovat,
Abychom v případě neštěstí měli se kam schovat?

Je to snad slovo jež jsme si vymysleli
Abychom ze světa tady dočista nevymizeli?
Lásku vymysleli filozofové, vědci, či blázni?
A kolikrát vůbec tohle slovo zazní ještě v básni?

Myslím že položil jsem otázku a hledám nyní odpovědi.
Nechci již učitelku, jelikož ta mě v tento pojem nezasvětí.
Chtěl bych najít znalkyni všech problému.
Jak vysvětlit pojem láska a znovu najít důvěru.

Autor Desktop_men, 24.10.2018
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Šíleně smutná princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí