Kolik je Bohů ?

Kolik je Bohů ?

Anotace: Téma doby ...

K čemu jsou chrámy
modly a mešity ?
aby na brány
bušili zabití ?

netřeba knih
symbolů svatých
jeden je hřích
ten měl by platit

důkazy zbožnosti
setnuté hlavy ?
k jaké to svátosti
vzhlížejí davy ?

Bůh prý vše vidí
v modlitbách vláčen
vím , že se stydí
a hořce pláče

desítky Božstev
ve víře od věků
všechny jen ovce
vidí však v člověku

můžou mi spílat
tím peklem v hrobě
větší je je síla
mít Boha v sobě
Autor Petr Čomby Chmel, 27.10.2018
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, IronDodo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

amen

27.10.2018 18:11:35 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí