Na poli

Na poli

Anotace: Další báseň

Sbírka: Deník vojáka

V zákopu sedím,
na nebe hledím.
Čekám na útok,
do hrobu skok.
Až velitel za velí,
pušky zavijí.
Houfnice budou hrát,
mí přátelé budou věčně spát.
Na poli mrtvém,
tancovati budem.
Mini, dámou v tanci,
na ohňostroj s velkou šanci.
Autor Discord, 28.10.2018
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí