Dopravní

Dopravní

Anotace: ...

Dneska si zasloužím bobříka odvahy,

protože chystám se,

jet autem do Prahy.

 

Že není čas hráti si na skauta,

dojde mi po každé,

když sedám do auta.

 

Silné motory zkrátka nestačí,

zvlášť když to stojí,

už na prvním kruháči,

 

Dálnicí kvapně si to šinu,

přibližně pět kilometrů...

.....za hodinu!

 

Po pár hodinách, najíždím na Spojku,

alespoň hýbe se, i když jen na dvojku.

 

Dnes každý králem, může být na vozovce,

ať už v Bavoráku, nebo ve Škodovce.

Poklesky morální na denním pořádku,

 

hlavně odpoledne, obzvláště při pátku.

 

Z rádia klasicky nám již je patrno,

že D1 nejede... už ani na Brno.

Autor blueeyedgirl, 29.10.2018
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: G30R63, jvacl, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :-D

01.11.2018 12:13:25 | jvacl

Směji se, ač spíše k pláči
tahle jízda v pátek STačí...

30.10.2018 00:56:47 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí