Pravá láska

Pravá láska

Anotace: Im fckin schizooo

Snad děláš to pro mě,
Když skláníš se rovně
Snad přeješ si mě,
Jako já tvoji přízeň.

Snad si tě získám,
Kytici růží ti dávám,
Pokaždé když ráno vstáváš,
Přesto z okna ty všem máváš.

Vím, že to nebyl jen polibek,
Tehdy na večírku, vždyť víš....ten altánek
Proto věřím, že jen mně patříš.
Nevěřím, že s jinýma spíš.

Vidam tě po městě,
Chodiš s tím debilem, inu.
Dá ti co já nemoh - ještě,
Asi ho jednou zabiju.

Přeju mu věčný spánek,
Vážně mu nabiju,
Dá ti už svátek,
Krev z podlahy jarem smyju.

Slyšim ho jak říká,
"Jen tebe miluji."
Vim že jinou píchá
Páč já ho sleduji.



A tebe lásko má,
Já jednou dostanu.
Budeš už věčná,
Dostaneš ránu.

Budeš se vyjímat,
Ve tmě mého podkroví,
Budu si tě dobírat,
Teď však sleduju tě ze křoví.
Autor BlackSin, 30.10.2018
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

utěchou snad bude, že už nebude
není to tá pravá. když ukazuje ti jen záda.

31.10.2018 11:18:02 | Rbb

Láska až za hrob? :)

31.10.2018 06:35:09 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí