XXI.

XXI.

Anotace: ...

Závidí chudým,

že nemají co ztratit,

boháči, kteří

za všechno musí platit.

 

Závidí ošklivým,

že se mohou zanedbat,

krasavci, pro než

je forma víc než hlad.

 

Závidí hloupým,

od nichž nic se nečeká,

ti lidé chytří,

co moudra znají odvěká.

 

Závidí mrtvým

ten Boží věčný klid,

všichni ti živí,

co nevědí, jak žít.

Autor free.poet, 31.10.2018
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí