Poslední zklamání

Poslední zklamání

Anotace: 14:34

Neřeknu ti "dík",
v srdci si ho uschovám,
aby loučení nebylo tak těžké,
než ze snu se probudím.

Střípky Tebe prší mi z očí,
buď se mnou vždy
a ukaž mi jak se stále smát,
i když konec se blíží.

Dobré ráno, šeptá stín,
probouzím se slepým splínem,
se slzami v očích po našem loučení,
je dobře, že mám proč podlehnout depresím.

Proč ten stín, co nás protkl oba dva
neodráží krásu hvězd jako láska
či klid mráčků plujících po větru.
... proč už vítr tvoje jméno nešeptá?

Tvoje střípky, co pršely mi z očí,
po tvářích mi stékají,
dokud budu mít sílu se smát,
vždy budeš v mém objetí
tak jak to bylo dřív.

Tak už neplač, byl to jen sen...
Autor deSolAxe, 24.02.2007
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ehm...wow

11.04.2007 20:16:00 | mistake

pššštt.. dobrou noc.. =o)

24.02.2007 22:56:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí