Stáří na dřeň

Stáří na dřeň

Anotace: stáří stojí za hovno, řekl mi děda, než zemřel

končící expirace bohulibého života
vykotlanými zuby vrásčitého stáří
hlodá masozeleninové přesolené kaše
sklízí kořeněnou úrodu mládí

provazovité údy ovlivněné Parkinsonem
vytváří na ploše jídelního stolu
expresionistickou abstrakci skvrn a fleků
výtvarné umění Jamese Pollocka

duhové odlesky nahosemenných zážitků
vsouvají rysy emocí do tváří
ve vlastní vizualizaci mladých zážitků
jsou sami sobě režisérem i produkčním

nájezd reality plnoautomatického nevědomí
nepodstupuje protřesení sítem rozdílů
co včera bylo a co včera bude
zítřek se rozhodl prostě nebýt
Autor Ziny, 31.10.2018
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Rbb, ARTeFakty X. Múzy, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to dnešek bude...

01.11.2018 13:36:47 | enigman

dnešek stoprocentně se vzpomínkami včerejška

03.11.2018 18:59:40 | Ziny

Jde jen o úhel pohledu. A pevnost skeletu.
Až do konce... v rozletu. :)

31.10.2018 09:23:08 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí