♥~Nevěsty…a smutné?

♥~Nevěsty…a smutné?

Anotace: ~~~*~~~

Nevěsty…
~~~*~~~
Pod rozkvetlým stromem
v parku u cesty
sedí na lavičce dvě smutné nevěsty,
každé od oltáře prý ženich utekl
asi se faráře trochu zalekl.
Nevěsty tam sedí kytky v klíně mají
na trávníku přes cestu
tam si děti hrají,
potom se seběhnou a tam u lavičky
jedno křičí přes druhé,jé,je
„vy jste princezničky“?
A kde máte pana „klále“
svého tatínka?
Ptá se jedna holčička,
ano,
tamta malinká.
Pan král ten v pohádce jen žije
daleko za sedmero horami
tam si kraluje.
Teď je kolem princezen
to dětí klubíčko
a to vrátí smutným nevěstám
úsměv na líčko,
pak jdou děti z parku domů
brzy se začne stmívat
doma budou o princeznách
maminkám povídat.

Světe div se,hrade spadni
..dva ženichové jdou..
a každý si pak poklekne
před svoji nevěstou.
A škemrá,prosí chceš si mě ještě vzít?
Já bez tebe,lásko, nechci
a nemohu žít.
Obě řeknou „ANO“,proč né?
A svatební obřady jsou trochu zpožděné.
Svatba byla sice divná
hostina v parku pod stromem
na zdraví si z kašny
všichni připijem.
Tam z jedné čurající sošky
víno se čepuje
a kdo chce
od  té druhé se piva napije.
Ale proč jste ženichové
zmizeli?
Jo milí zlatí
to kdybychom tak věděli…


~*~~~*~~~*~~~*~~~*~

Autor Květka Š., 31.10.2018
Přečteno 174x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Šípková Růženka, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Květko, pobavila :-)! ST

01.11.2018 06:51:38 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí