Kapky krve

Kapky krve

Anotace: Chladná a deštivá noc.

Déšť padá na tvou hlavu, 

nemůžeš jej zastavit. 

Podíváš se na oblohu, 

a hned je ti do pláče. 

 

Vzpomínáš si na tu noc, 

kdy bylo stejné počasí? 

Kdy přál sis jenom jednu věc, 

abys mohl déle žít? 

 

Vrah stál na proti tobě, 

s nožem v ruce,

s jasným cílem, 

a bez špetky slitování. 

 

Pak tě bodl do srdce. 

Zbyla jen tma, ticho a déšť. 

Déšť co smývá ti krev z rány, 

pak mizí do bláta pod tebou. 

 

Tvůj pes se vrhá na vraha, 

Neví,  že už je pozdě,

že měl zasáhnout dřív. 

Vrah bere nůž, pes je ale rychlejší. 

 

Vrah padá nedaleko tebe, 

S nožem vedle sebe, 

s ránou v krku, možná ještě slabě dýchá... 

Lituje teď toho činu? 

 

Už je pozdě, umírá. 

Dopadl hůř než ty? 

Všechno je už jedno. 

Už zbyl jen ten pes. 

 

Pes je stal jediným svědkem. 

Němým svědkem,  který zůstal sám. 

Sám v dešti,  bez svého pána. 

 

Autor Qajja87, 31.10.2018
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, Kubíno, Abeekr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak dál, přeji spoustu hezkých nápadů.
Vše je jen o psaní, čím více, tím lépe a zdokonalování sebe sama... :-)

31.10.2018 22:15:45 | Kubíno

krásné:) Tip

31.10.2018 17:01:07 | Abeekr

Děkuji:)

31.10.2018 17:32:15 | Qajja87

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí