Zapomněl jsem....

Zapomněl jsem....

Anotace: °°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Zapomněl jsem
Měl jsem Tě ještě jednou políbit

Tehdy jako dnes
Stejně krátké jsou noci májové
Stáli jsme spolu na konečné v Líšni
Hvězd bylo po obloze
jak jen o májové noci může být
Tenkrát
zapomněl jsem obejmout Tě víc
a déle
Do svítání bylo jen pár chvil
Už nezbylo nám více
abych Tě políbil ještě jednou
naposledy.......

Ty beanie tenkrát
(jarní studentský svátek)
odtančily do říše víl
Tam do daleka
zavál je hebký noční vánek
Bolestně šuměl ve větvoví
Ozvěnou dodnes se mi vrací
když o májové noci probouzím se

Poprvé tehdy
přál jsem si dceru mít
i syna
Nešťastně jsem to tehdy vyjádřil
naivně skoro dětsky
(podivná vzpomínka)

Bylo toho tolik
co jsem Ti chtěl říct
nemohla´s tomu všemu rozumět
když sám málo jsem sobě rozuměl
Já bláhový
Odehnal jsem Tě od sebe dříve
než stačil jsem to všechno vysvětlit
Hloupá slova
hloupé řeči
Raději jsem Tě měl tehdy líbat
a objímat ještě více...
Autor Těšínský, 24.02.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle moc dobře znám.

26.02.2007 19:22:00 | jedam

Pěkné vzpomínky=pěkná báseň,když jsi šikovný.A taky že jo.

25.02.2007 19:09:00 | s.e.n

A já se zeptala:,,Co kdybych pak čekala dítě?"...on řekl:,,Pokaždé z toho dítě není..." Nebyla to správná odpověď...pro tu chvíli...byla to správná odpověď pro můj život...jen polibky...nic víc ...mi zbyly...

24.02.2007 23:18:00 | no

ach jo, já jsem líbal a neměl...
;o)

24.02.2007 21:53:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí