Černá

Černá

Anotace: Má oblíbená barva

Černá je tma
ta královna noci,
černé má svědomí
kdo vládne mocí.

Černá je nálada,
kterou teď mám.
Za černou nádhernou
život já dám.

Černé jsou vzpomínky,
co nosím v duši
a černou proradnou
má Amor kuši.

Černá je prázdnota,
kterou mám v srdci.
Černá je samota
co se mi hnusí.

Černé je království,
ve kterém žiji
a černou na prsou
hřeju si zmiji.

Černé já zůstanu
do smrti věrný.
Černou já miluji
to já jsem černý.
Autor Picolik, 02.11.2018
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí