v bříšku

v bříšku

Anotace: krásná chvíle než to přijde

Zatím jsi jako zrnko kávy
A už tě všichni mají rádi
Zatímco plaveš mámě v bříšku
Děda ti vybírá pěknou knížku

Jentak se válíš jako v hotýlku
Doma ti zatím stelou postýlku
Doma tě čeká spousta hraček
Medvídek auto nebo vláček

Anebo panenka kdopak ví
Snad příště víc nám prozradí
Tak ještě chviličku měj se tam krásně
Tvůj den se blíží a bude krásně

Bude ti slunce na cestu svítit
Bude tě životem provázet
Za ruku půjdeš vedle mámy
Vítr déšť nesmí tě rozházet
Autor poeta, 24.02.2007
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jemne a hezke.

08.06.2009 23:55:00 | carodejka

první dvě sloky moc hezké :-)

25.02.2007 11:52:00 | Popelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí