♥~Dnešní protiva?

♥~Dnešní protiva?

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

Já jsem prý protiva
povídá dnešní den
já koukám na draky
jak letí z města ven
nad loukou nad domy
i nad tím lesem
všichni jsou moc rádi
když s nima třesem.

Pošlu jim psaníčko
až do oblaků
pošeptal mi vítr
zafoukal si trochu 
potom k těm dráčatům
přidám pár listí
podzimně zbarvených
vždyť to je jistý.

Každý den podzimní
ten má něco nového
a není protivný
nepomlouvejte ho
podzim má plno hub
kaštanů v trávě
na každé zahrádce
i jedny hrábě.

Podzimní jablíčka
spadané ořechy
sbírala babička
my pouštíme draky
a večer u ohně
si pečeme špekáčky
všichni jsme špinaví
tak strčte nás do pračky.

Vždyť každý den své kouzlo má
a proto nemůže být protiva.

~~~~~~~~~~



Autor Květka Š., 04.11.2018
Přečteno 164x
Tipy 5
Poslední tipující: Ziny, IronDodo, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv.z.

04.11.2018 16:14:33 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí