Havran

Havran

Anotace: Na počest E.A.Poa - Někdy si musíme připustit krutou pravdu, abychom mohli jít dál..A někdy si vytvoříme svoji iluzi havrana, který nám vše “vykráká”




- - - Havran - - -

poslem špatných zpráv na bystě sedící
peří černo-černé, v ebenovém zjevu
i přesto všechno matně lesknoucí

Jeho majestátnost znal již Poe
V jeho póze výhrůžné - krákaje - "už víckrát ne"

 


"Lenoro!!"

 


Milý Poe, ta již nepřijde
"už víckrát ne..."



A věř nebo ne...
tvá ztráta mrzí mě

Rozevírám havraní křídla a odlétám
jsem to já ten posel špatných zpráv...



Ten jež jsi nazýval
"Plutonovským havranem"

 


Zakrákám ve větru naposled:
"Mrzí mě to" a "sbohem..."

Autor Adminak, 05.11.2018
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí