Slepota

Slepota

Anotace: Dvaadvacátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Láska.
Jak pekelné slovo,
přitom uším zní,
před duší neuchrání.
Milovat, slepě milovat.

Smrt,
slovo slov.
Slovo Boha!
Uchrání nás.
Milovat, slepě milovat.

Naděje,
klid v duši.
Příprava na boj,
psí uši.
Milovat, slepě milovat.

Husí kůže,
duše psa.
Bojovat,
dál žít.
Milovat, slepě milovat.

Jen tak jsme stáli.
Vítr,
slyším vítr!
Vánek tvých slov.
Milovat, slepě milovat.

Vlny moře,
sladká pláž.
Jdeme spolu
tam a zpět.
Milovat, slepě milovat.

Neutichající vlny bolesti,
omývají mrtvé tělo.
Racka křik,
umlčený výkřik.
Milovat, slepě milovat.

Kde jsi?
Stále se ptám,
kde tě najdu,
kde tě mám.
Milovat, slepě milovat.

Nebe.
Sladké nebe.
Připlouvá loď,
k nám.
Milovat, slepě milovat.
Autor ChrisDill, 06.11.2018
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí