Na mapě....

Na mapě....

Na mapě hledám pevninu svého dětství

Kde bloudí ten kluk

Co prohral svou duhovou kuličku

Prošoupal  si kolena

Přines svou další pětku

S pravopisu

Co rýmu v básní té nerozuměl

Když ve slovech zněl

V tónech času

Něco k snědku

Ticho a proměna

Nebo jen luk

Stín kdo to zastaví....

Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.11.2018
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To, co je v nás... nezastavíš. Stejně jako Čas.
:)

07.11.2018 06:00:07 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí