Myšlenky za času hledání

Myšlenky za času hledání

Anotace: PPPPPPPPPPPPPPPP///////////////PPPPPPPPPPPPPPPP

Zkoušíc alternativní realitu 

Dosáhnout nových výšin

Kráčíc ve světě osmi bitů

Z jakýhkoliv životních příčin

 

Dívat se do oken světa

Do krajin známých i neznámých

 

Vytvořit nový příběh

Vlastní pokroucené skutečnosti

Dozvědět se více o lidech

A idealizované společnosti

 

Roztříštěná mysl o útesy vědomostí

Na nitkách držících nás na uzdě fantazie

 

Hledajíc další poznatky

Čekajíc sladké ovoce

Přináší jen další otázky

Končíc v myšlenkové stoce

 

Mysl je podrobena rozumu 

A rozum podroben koloběhu 

 

 

Autor Dědek, 06.11.2018
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, enigman, Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí