Zajatci času

Zajatci času

Anotace: ...

Jako zajatce času
unáší nás proud řeky života
některé rychleji některé pomalu
spolkne černočerná nicota

Kam vlastně běžíme
sami sebe se ptáme
a na konci té řeky
je něco tajemné a neznámé

čas stále rychleji
naše duše zžírá
jako sněhová koule valící se z kopce
na rychlosti nabírá

přibývají vrásky
a rychle běží léta
jsme zajatci času
a povrchního světa

a všechny naše lásky
dávají nám sbohem
na poslední cestě
až pohltí nás oheň
Autor lukassnajdr, 09.11.2018
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí