H.vězdy I V.esmír

H.vězdy I V.esmír

Anotace: A ID.eály S.tranou

Možná na to taky nemáš
-čekat den co den


na každodennost

až si ustele

v tvým nehtovým lůžku

 

a doufat že

při všech tvých orgasmech

se nakonec vreje do zad někomu jinýmu

 

že pyšně prosákne do jinýho vesmíru

a z tebe poslušně zmizí

 

jako svědomí po pár panácích

 

Jednou prostě přijde den

kdy už nebudeš moct

zahejbat smrti 

s životem

i kdyžs'

to doposud

dělal

přesně

 

naopak

 



Autor Jasmin de Paris, 09.11.2018
Přečteno 194x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře mu tak...

10.11.2018 01:52:20 | enigman

Asi karma :-)

12.11.2018 15:47:31 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí