Otazníky

Otazníky

Anotace: .

Až jednou zemřu,
Co pak tu zbyde?
Milion věcí
Naprosto zbytečných.

Když budu umírat
Co budu chtít měnit?
Doufám že nic
Co mělo být víc?

Ted doufám, že ještě
Zjistím to správné
Já doufám že zaseji
pravdu a lásku
a také respekt?
A hlavně naději!
Autor Mirius, 10.11.2018
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí