Topení

Topení

Anotace: Něco k mé milované ženě

Řekla mi dnes moje drahá,
vypni si už ten svůj laptop,
mám-li tu dnes chodit nahá,
skoč pro dřevo,rychle zatop.

Na ženu jsem oči stočil,
jdu naštípat polínka,
do šopy pro dřevo skočil,
ohřeje si kolínka.

Dnes to ovšem nemám lehký,
štěstí mi fakt nepřeje,
každý kousek dřeva vlhký,
co mou milou zahřeje?

Asi dám zas vodu vařit,
pak citron a rumíček,
oči,ty jí budou zářit,
budu její miláček.
Autor František Jonák, 11.11.2018
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se mi moc líbí. Hlavně, že není zima :-D ^ST^

30.01.2020 22:34:09 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí