Kolotoč

Kolotoč

Anotace: Nech sa ten náš kolotoč krúti čo najdlhšie.

Hviezd plné nebe,
nebo plné duší.
Duša vo mne i v tebe,
ako hlad kruší.

Sny plné ľudí,
ľudí plné more.
More, chladné study
nebeský oráč orie.

Oráč, ten môj neznámy
prichodí rok čo rok.
Kompasom, hviezdami
krok sun krok.
Autor IronDodo, 12.11.2018
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí