Dívka z louže

Dívka z louže

Anotace: ...

Vždy si myslela
že jsou ženy bránou

bránou poznání

 

Občas nechala
náhodné kolemjdoucí

aby ji poznali

ochutnali

posvátnost

jejího ženství


ale nakonec skřípajíc
proti větru a času

stála sama uprostřed Václaváku

obsypaného cizinci

v melodii listopadových šlágrů

a prostě jen byla

 

bránou poznání

které si dneska

dovede

vygooglit

i předškolák

 

Byla jí zima

ne z nahoty

ale protože

už nemá co

 

nabídnout

 

Autor Jasmin de Paris, 12.11.2018
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Fany, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brána je brána...poznání je za ní...

14.11.2018 12:50:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí