Poušť

Poušť

Anotace: Třiadvacátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Mít někoho rád
a nesmět ho milovat.
Jako na poušti s vědrem stát
a tiše proklínat.

Proklínat déšť,
že nikdy neprší.
A dál se o to snažit,
i když to je přítěží.

Horko je
a voda dochází.
Husí kůži na sobě
a lásku která překáží.

Překáží mi,
i když mám to jediné.
Poušť nejde milovat,
i když slunce zapadne.

Jediné co mám
a přitom nepatří mi.
Slunce zapadá
a připadá mi, že...

Na poušti je voda vzácná,
i když vědro není děravý.
A láska ze srdce vypadává,
přestože je látaný.

Nové jizvy
a starý boj.
Stále v poušti
a ji mám pořád rád.

Měl jsem ji rád,
i když ona mě stěží.
Jsem na poslední cestě
a smrti se nechci vzdát.

Umírám
ne úplně sám.
Ze srdce chci žít
a nemůžu ji mít.

Autor ChrisDill, 13.11.2018
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí