Z ničeho nic

Z ničeho nic

Anotace: Jsem z ničeho nic...

   

    Z ničeho nic 

Jsem z ničeho nic,
i ze všeho moc
já z ticha hřmot
a z hromu cit.
 
Můj příboj snů
je vábivá prázdnota,
třpytivý mráz
a hřejivá samota.
 
Překřičím ticho,
koupám se v rose,
obléknu dálku,
čas běží okolo,
zas míjím sám sebe.
 
Hvězdy jsou v prachu
v nebeské temnotě,
čelím dál strachu
končící v nekonečnu.
Autor milda0043, 13.11.2018
Přečteno 180x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super ST :-))

14.11.2018 06:41:59 | Iva Husárková

Díky moc.

15.11.2018 07:36:44 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí