Z kostí

Z kostí

Anotace: Z kostí a prachu...

   

     

Z kostí 

Z kostí a prachu
z lásky i strachu
ze slz a smíchu
z pýchy i skromnosti.
 
Přišly sme nazí
sme milenci
ale i vrazi
náruče vřelé
až s toho mrazí.
 
Žijeme, dýcháme
lidskostí plýtváme
příběhy slýcháme
o síle, věrnosti.
 
Přišly sme s křikem
teď bezradně mlčíme
jak svatí s křížem
sobě nevyčiníme.
Autor milda0043, 15.11.2018
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí