Nenaplněná láska

Nenaplněná láska

Anotace: ***

Každý den odškrtneš kousek z kalendáře

Svého odžitého života.

Plahočení sem a tam jak hodinky ručiček

Po skle své oběžné dráhy.

 

Pořád čekáš…

Až najde se pan Pravý…

 

Na cokoli.

Na život, na lásku, na výlety k chvílím lepšího zítřka.

 

Jsi unavená a životem zmáchaná

Jak kávová lžička.

 

Ta se taky jen topí a čeká na podanou ruku

Kudy z těch louží ven.

 

Chtělas tak žít..  Žít svůj sen…

 

Ale k němu si potřebovala JEHO…

 

Protože víš, že to, co tě udělá šťastnou,

je žít v dualitě spřízněných duší.

 

 

Tikot biologických hodin…

           -> ruší <-

Autor melebele, 16.11.2018
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí