Snad

Snad

Anotace: To naděje umí ...

Snad potkávám
tě v ulicích
a cítím tvoji vůni

když usínám
jsi ve svících
i v záblescích luny

to v očích máš
co jiskřící
je na hladině tůní

proč nelíbám
tě i když chci
tak tomu nerozumím

bez tebe sám
tu trpící
mi ze dnů zbyly ruiny

však usmívám
se na lících
to naděje umí
Autor Petr Čomby Chmel, 17.11.2018
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Misha2641212, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí