Ta jediná

Ta jediná

Anotace: pár slůvek k svátku 17. listopadu

Poznal jsem dívku, znám ji už od plenek
Má ladnou křivku, sladká je navenek

Vyrostla se mnou a časem zkrásněla
Není však levnou, nikdy být neměla

Člověk jí miluje jak symbol národa
A její jméno je? No přece Svoboda
Autor Sapkowski, 18.11.2018
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí