Není

Není

Anotace: co kácet

Není co kácet a není kde stavět
zemská souš plna je velkoměst fádních
pod pěti hvězdama můžu rezavět
koukat na Everest s reklamou na sníh

nevrhá stíny na ledovec Khumbu
docela roztál, vyschlý práskl do bot
developeři i poslední stúpu
snesli do muzea v podsvětí, do pout

konzumní nirvány jednou a provždy
oceán tuchne pod souvislou pěnou
Sahara není dnes písečnou pouští
fatamorgánu má s plísní zelenou

na nebi nehledám slunce nad hlavou
žádnou již nemám, jsem robot, ač dýchám
kupředu zády jdu chůzí houpavou
chce to klid, v nirváně šedi utichám
Autor Petbab, 19.11.2018
Přečteno 284x
Tipy 17
Poslední tipující: Ziny, Jort, enigman, bogen, Amonasr, Adam Kory, Lighter, Frr, Kapka, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milý brachu kecáš...

20.11.2018 23:34:10 | enigman

uhodl si

27.11.2018 15:29:48 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí