Kolize představ

Kolize představ

Anotace: ..

Popel a hvězdný prach,
utonulý v představách
že všechno musí být tak
jak si přeju.

Střepy ve skleníci vína,
jiná je Tvoje vize toho,
jak spolu být.

Ticho a tlukot srdce.
A nic víc.
Jen najít tu správnou cestu.
Autor Aesculin, 19.11.2018
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Druid, IronDodo, Pétík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A o tom to je - najít správnou cestu. Krásně napsáno.

20.11.2018 11:04:38 | Pétík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí