šestnáctiny

šestnáctiny

Anotace: sestřičce

Všichni stále někam spěchají,
neví, co je štěstí, smutný život mají.
Nikdy nechtěj stát se součástí toho koloběhu.
Raduj se z maličkostí - třeba z vloček sněhu.
Sni si svůj malý-velký sen.
Nešťastný ten, kdo je o něj okraden.
Buď svá, stále usměvavá bytost tohoto světa...
Od dnešního dne báječně šestnáctiletá...
Autor Livie, 25.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připojuji se s přáním všeho nejlepšího...
nádherný věk...

25.02.2007 13:06:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí