♥~Zimice...(°!°)

♥~Zimice...(°!°)

Anotace: (°!°) ~(°!°) ~(°!°) ~(°!°)

~~~~~~~~~~~~~

Dnes slečna Zimice ještě dříme
brzy ji však jistě uvidíme,
ráno si kýchne,ledově dýchne
podzimní louže hned zamrzne.

Řekla bych,zatím je to asi fuk
na ledě sklouzne se děda i kluk,
lidé i auta zimní už obuli
a slečna Zimice ta trochu zabulí.

Potom se těší na konec podzimu
fučí jak severák,čeká už na zimu
prý přesně podle kalendáře
budou všem mrznout uši,nos i tváře.

Sníh slíbí horám i nížinám
určitě napadá,to vám přísahám,
potom si Zimice protřepe kudrny
a sněhem zasype města a dědiny.

A když pak mrzne až to praští
to slečna Zimice rampouch baští,
miluje všechny ty sněhuláky
kosy,havrany,vrány taky.

My chceme po zimě bílý sníh
a hlavně o Vánocích....☺♥☺
je to jasný?

~~~~~~

Autor Květka Š., 20.11.2018
Přečteno 197x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Kapka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas mrzne i v duši
aniž to zimice tuší
hlavně ať není černá
obvyklé bílé je věrná...

21.11.2018 00:39:54 | Kapka

Milá Kapko děkuji .... :-)

22.11.2018 16:55:12 | Květka Š.

Je to suprově jasný ;)
Když je nasněženo nejlím se nám kópe ;)

20.11.2018 19:16:50 | Malá mořská víla

(:-o)....děkuji všem těm mořským vílám.

22.11.2018 16:57:01 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí