Kouzel noci

Kouzel noci

Anotace: Další báseň

Sbírka: Occultatum

Slunce pád,
noci hlad.
Vití čas,
na měsíc a hvězdy pás.
Divoký běh,
svobodný dech.
Kouzel les,
černý pes.
Řev lva,
bíla nymfa.
Záludný vodník,
na dně nebožtík.
Slunce vzkříšení,
les kouzelný.
Rychle mizí,
dnem lživí.
Autor Discord, 21.11.2018
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: IronDodo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí