V chrámu mém

V chrámu mém

Anotace: Další báseň

Sbírka: Occultatum

Světla prach,
naděje strach.
Píseň temnoty,
stínu noty.
Skrýval jsem,
v chrámu svém.
Hradby nestačí,
už je ničí.
Bum, bum, bum,
padá karet dům.
Řev srdce,
pláč duše.
Bolesti svátek,
myslí jatek.
Démonu bál,
padlý král.
Autor Discord, 22.11.2018
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: IronDodo, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Da. Trochu verše jako DADA. Zajímavý a dobrý.

22.11.2018 20:36:06 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí