Slzy v Duze

Slzy v Duze

Anotace: Toto je baseň když moje oči plakaly

Stála na ulici, dívka smutná
oči jí zalily slzy.
Lidé jí míjeli,ona měla smutek v duši.
Koukala na hvězdy jak padají,
plakala a prosila
proč jí lásku nedají?

Anďěl zachytil slzu její,
poslal z nebe pro ni vzkaz
noc ustoupila slunci
duhu plnou barev
pro dívku smutnou odeslal

Duhu krásnou plnou barev
pro ni smutnou bez lásky
aby jeji oči
v duze šťestí nalezly

Anďěl roztáh svoje křídla
ďívku smutnou obejmul,
všechnu její bolest v duši,
jako vánek odfouknul.

Stojí dívka na ulici
oči v barvách šťastné jsou,
v obětí tu chlapce stojí
životem chtěj spolu jít.
Autor sabatinka, 25.02.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí