Ďábel

Ďábel

Anotace: přivedla mě k tomu má nejlepší kamarádka svým depresivním uvažováním o svém životě

Ďábel


Ďábel žije v pestré temnotě,
s prázdným srdcem ve své duši,
a má radost pokaždé,
když pochybuješ o své hodnotě.
Zde svou příležitost větří a zároveň i tuší,
jak jednoduché je zviklat Tě
ve Tvém vlastním životě.

Žhavým uhlím procházet se,
krev a utrpení v dlaních mít,
to vše peklo unese,
dokonce i alkohol zde můžeš pít.

Zde máš ďábla v zádech,
kdy po svých velkých pádech,
máš tak malou šanci na svůj nádech,
protože ses octl v horkých vodopádech..

Pokud se chceš dostat ven,
správný směr si musíš zvolit,
a počkat si na další nový den,
jinak se zlem budeš navždy brodit.
Autor Ta jiná, 23.11.2018
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí