Šumík

Šumík

Už slyším slzy těch

Kdo čekali Brichtu

Dneska však Horymír

Vám dává rychtu

 

Na hradbě Vyšehradu

Oprátka bez gumy

Teď vím že nesesmilním

Že nikdy nepokradu

 

Za to že ničil doly

A platil pomálu

Ho jen tak nepřebolí

Až sebou plácne o skálu

 

Poslední přání má

Chce k Máně do zadku

To se však nestíhá

Odjela do Hrádku

 

A takže Hitleři

Na bázi křemíku

Splňte mi přání mé

Zas jet na Šemíku

 

Blbečci naivní

Takhle vám vezmu čáru

Šemíka roztřískám

A koupim si rychlou káru

 

Z výšky se vrhám dolů

Jak malej teplej lumík

Na řece zbyla pěna

Tohle byl totiž Šumík

Autor Panda v houbičkách, 24.11.2018
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Descardea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí