♥~Polétavá

♥~Polétavá

Anotace: ***♥***♥***

********

Vítr,ten cestou
posbíral
semínka polétavá
ve dlaních si je ukrýval
a pak je rozsypává.
Z čarovně zahrádky
semínka lásky pochytá
tam kde je lásky pramálo
každý ten vítr uvítá.
V tom jednom kraji bez lásky,smutné
čeká jen holá země.
Tam vítr si foukne do dlaní
a upustí lásky sémě.
Jak padá k zemi už hledá si
kde asi nejlépe bude
celičké do hlíny zavrtá se.
A čeká na déšť.
Kdy přijde?

Déšť přišel brzy,
z čistého nebe.
Žádný mrak vidět není.
To sám Amor,bůžek lásky
dal se do zalévání.
Hned celá země
zelená se
a láska ta všude kvete,
každý s každou
tam miluje se
tu zemi kde
najdete?

Víte?
Taky nevíte?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 25.11.2018
Přečteno 191x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víme...říkaly to poletuše...

26.11.2018 13:51:59 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí