Za vánice času (stíny chyb)

Za vánice času (stíny chyb)

Kroky ztrácející se ve vánici
Zakryté sněhem
Na zastavené dálnici
Jdeme za přeludem
 
Zesílit a poučit se z chyb
Které máme za sebou
Skončit a dodržet slib
Zapomenout na pýchu svou
 
Vzdorovat chybám svým
Za trny najít cestu dál
Ze strachu nechť zbude jen stín
Jít směrem kudy vítr vál
 
Nikdo není neomylný
Vše nakonec zakryje čas
Slabý nebo silný
Vše je to v nás
Autor Dědek, 26.11.2018
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S nadějí na konci... pěkné.

12.06.2019 07:54:09 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí